Gepubliceerd in:

Black Friday week bij Flitsmeister

Black Friday week bij Flitsmeister

18 nov. 2022

Black Friday Flitsmeister

Black Friday is begonnen! En ook bij Flitsmeister hebben we een scherpe deal voor je klaarstaan. Tijdelijk krijg je nu 10 euro korting op de Flitsmeister TWO. Je bestelt de TWO in onze webshop met 1 jaar PRO voor 79,95 ipv 89,95euro inclusief verzending. Liever 2 jaar PRO? Dan is de prijs aangescherpt naar 89,95 ipv 99,95. Bekijk de Flitsmeister TWO in de webshop voor meer informatie.


Flitsmeister TWO: een fancy apparaatje voor in je auto

De Flitsmeister TWO is de opvolger van de Flitsmeister ONE. Beide apparaatjes gebruik je in de auto en zijn een aanvulling op de Flitsmeister app.

Dit is de Flitsmeister TWO:

  • Zodra je gaat rijden, zorgt de TWO dat Flitsmeister automatisch start. Superhandig, ook voor de korte ritjes.

  • Het kleurendisplay toont waarschuwingen én je ziet precies hoe hard je mag rijden.

  • De TWO heeft 2 grote knoppen, waarmee je snel een melding kan doorgeven of beoordelen.

  • Met de ingebouwde beeper komen alle meldingen haarscherp door, ook als het geluid van je telefoon zacht of uit staat.

  • De TWO werkt overal waar Flitsmeister dekking heeft. Dat is dus in vrijwel heel Europa!

De Flitsmeister TWO past in elke auto, want je bevestigt ‘m zelf met de meegeleverde stickers. En ook handig: de batterij laad je op met een micro USB-kabel.


Zo werkt de Black Friday korting van Flitsmeister

Je bestelt de Flitsmeister TWO eenvoudig via onze webshop. Een vouchercode of kortingscode is niet nodig, de Black Friday korting wordt automatisch verrekend. Verzending is gratis en ondanks drukte doen we ons best het pakketje binnen 3 dagen bij je te bezorgen. De TWO past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Veel shopplezier deze week en nog een kleine tip: gebruik Flitsmeister om te parkeren via een app als je met de auto gaat shoppen. 😉

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.