Gepubliceerd in:

De grootste update ooit: Flitsmeister in een nieuw jasje gestoken

De grootste update ooit: Flitsmeister in een nieuw jasje gestoken

20 nov. 2023

In de afgelopen jaren hebben we veel functionaliteiten toegevoegd. Het werd tijd om de app helemaal te herzien en deze is daarom in een nieuw jasje gestoken.


De laatste grote visuele verandering is ruim zeven jaar geleden waardoor het tijd was om de app eens goed onder de loep te nemen. Tijdens de ontwikkeling is de nadruk gelegd op hoe je belangrijke informatie gemakkelijk en snel kunt verwerken tijdens het rijden. Tot slot is de app zo gebouwd om in de toekomst nog meer handige functionaliteiten op een goede manier aan te kunnen bieden.


De veranderingen op een rij

  • Nieuwe onderkant met de belangrijkste knoppen

De meest belangrijke knoppen, zoals het wisselen tussen de lijst- en kaartweergave, het starten van een route en het menu worden nu onderaan de app getoond.

  • Een opvallende knop om flitsers en gevaarlijke situaties te melden

De melden knop is prominenter in beeld en dit is nu gemakkelijk te vinden vanuit je ooghoeken tijdens het rijden.

  • De bekende verkeerstab is verplaatst naar het menu

De app heeft nu twee smaken. Lijst en kaart. Beiden geoptimaliseerd voor het gebruik tijdens het rijden. De actuele flitsers en files zijn nu te vinden in het menu.

  • Waarschuwingen worden beter weergegeven

Per waarschuwing is bekeken hoe dit het best weergeven kan worden. Hierbij is het belangrijkste doel geweest dat je snel ziet wat je kan verwachten tijdens het rijden en zo min mogelijk afgeleid wordt.

  • Navigatie

Vanuit de gebruikersfeedback hebben we nu toegevoegd dat de navigatie-instructie tijdens een waarschuwing zichtbaar wordt en dat het ook op de lijsttab worden weergegeven. Navigatie is een belangrijk onderdeel van de app, daarom is het nu makkelijker te vinden en worden betere routers aangeboden. 

  •  Starten en inzien van een parkeersessie is duidelijker

Betaald parkeren via de app is nu nog makkelijker. Via de nieuwe, duidelijke knoppen start je makkelijk je parkeersessie en vergeet je die niet te stoppen als je weer wegrijdt.

  • Last but not least: smiley upgrade!

De welbekende groene smiley van Flitsmeister heeft een upgrade gekregen en staat voor ‘’het is veilig’’.


Update Flitsmeister in de App Store en Play Store en ervaar de voordelen en het gemak tijdens het rijden.


DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.