Gepubliceerd in:

De verkeersapp Flitsmeister lanceert betaald parkeren in België in haar app

De verkeersapp Flitsmeister lanceert betaald parkeren in België in haar app

14 sep. 2020

Met de populaire verkeersapplicatie Flitsmeister worden files vermeden en automobilisten gewaarschuwd voor flitspalen, flitsers, trajectcontroles, stilstaande voertuigen en meer. Met meer dan 1,8 miljoen gebruikers, is Flitsmeister na een succesvolle start in Nederland nu ook al geruime tijd in België te gebruiken. De app blijft zich ontwikkelen. Eén van de meest recente ontwikkelingen is de feature voor betaald parkeren. Via de integratie met 4411 (België ’s grootste parkeerprovider), is het voor automobilisten in België nu ook mogelijk om te betalen voor parkeren via de Flitsmeister-app.

Mobiel parkeren in Belgie


Sterke positie van Flitsmeister

De app wordt gebruikt voor verkeersinformatie, bijvoorbeeld om boetes te voorkomen of om te navigeren naar een bestemming. Door het toevoegen van betaald parkeren, hebben automobilisten maar één app nodig in de auto. Wanneer een gebruiker stopt in een zone waar betaald moet worden, zal de app dit proactief tonen aan de gebruiker. Vervolgens kan er met 1 druk op de knop een parkeeractie worden gestart. Als er een parkeeractie actief is wordt dit altijd duidelijk weergegeven. Bij het wegrijden wordt er een melding getoond met de vraag om de parkeeractie te stoppen zodat gebruikers nooit te veel betalen.


Concurrentie Mobiel Parkeren app

Flitsmeister gaat door het toevoegen van deze feature haar positie op de markt versterken. Naast het feit dat Flitsmeister ervoor zorgt dat gebruikers één enkele app nodig hebben in de auto, pakken ze ook uit met verschillende andere onderscheidende factoren. Aan betaald parkeren met Flitsmeister zijn geen registratiekosten verreist én betaal je een lagere transactiekost dan bij andere Belgische concurrenten. Ook biedt Flitsmeister het grootste aanbod aan Belgische steden aan om je wagen te parkeren. Meer dan 75 Belgische steden zijn reeds toegevoegd aan de lijst. Flitsmeister gaat niet alleen met andere parkeerproviders de concurrentiestrijd aan. Ten opzichte van andere verkeersapps in België heeft Flitsmeister het voordeel dat de app completer is dankzij onder andere deze toevoeging.


Groei in België

Het doel van Flitsmeister is om de Benelux te veroveren en daarom heeft de groei van gebruikers in België hoge prioriteit. De app is in meerdere talen te gebruiken zoals bijvoorbeeld in het Engels of Frans. Hiermee wordt de app direct een stuk aantrekkelijker voor een grote groep potentiële gebruikers en zal de community groeien.

‘’Met onze app Flitsmeister is het ons doel om de gebruiker voor, tijdens en na de rit te helpen. De meest relevante feature voor na de rit is het betalen voor parkeren. Voor onze Nederlandse gebruikers was deze feature al actief. Nu kunnen ook onze Belgische gebruikers deze feature gebruiken en verhogen we ook voor hen onze relevantie.’’ — Jorn de Vries van Flitsmeister


Aanmelding en kosten Mobiel Parkeren

Via het menu in de app of de website van Flitsmeister is het mogelijk om je kosteloos te registreren of aan te melden voor betaald parkeren. Heb je nog geen 4411-account, dan maak je deze gemakkelijk aan in de app. Heb je reeds een 4411-account? Dan kan je je eenvoudig aanmelden met je gegevens via de Flitsmeister-app. In de app kunnen gebruikers de parkeerhistorie zien en gratis kentekens toevoegen of verwijderen. Bij bestaande klanten worden de gegevens automatisch overgezet.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.