Gepubliceerd in:

Flitsmeister 10.21: Kerstgeluidje, Android Auto Split Screen, iOS-kaartupdate en meer!

Flitsmeister 10.21: Kerstgeluidje, Android Auto Split Screen, iOS-kaartupdate en meer!

19 dec. 2022

Aan het einde van het jaar hebben we nog 1 mooie update voor je gemaakt van de Flitsmeister app. Lees hieronder wat er allemaal in zit. En vergeet niet: tot het einde van het jaar is de Flitsmeister TWO te koop met 10 euro extra korting. Check de deal hier.

Ho ho ho! In Flitsmeister voor iOS en Android klinkt het opstartgeluid van de Flitsmeister-app nu extra kerstig. Wil je dit aanzetten? Ga naar Menu → Geluidsopties → en zet bij Overige ‘Geluid afspelen bij opstarten’ aan.


Dit zit er in 10.21 voor je iPhone:

  • Gebruik je Flitsmeister Ritregistratie? De notificaties van deze dienst kun je nu lang ingedrukt houden om een rit te wisselen van privé naar zakelijk of andersom.

  • Op de Flitsmeister TWO zie je nu de voortgangsbalk tijdens een melding, een trajectcontrole of een signalering.

  • In de navigatie zagen we soms dat de kaart schokkerig meedraaide bij scherpe bochten. Wij houden van een smooth ritje dus vanaf nu ziet dit er een stuk beter uit.

  • Als je een rood licht nadert met een flitspaal nadert krijg je een waarschuwing. Op het scherm hebben we de waarschuwing duidelijker gemaakt.


Verbeteringen in Flitsmeister voor Android

En dit is nieuw in 10.21 voor je Android-toestel:

  • Flitsmeister voor Android Auto ondersteunt nu Android Auto Split Screen.

  • In het buitenland geldt soms geen snelheidslimiet op de weg. Bijvoorbeeld op sommige stukken van de Duitse Autobahn. Een bijpassend icoontje zie je nu op de Flitsmeister TWO als je op een snelweg bent waar op dat moment geen limiet geldt.

  • Als je problemen ervaart met Flitsmeister mobiel parkeren, dan kunnen we je vanaf deze versie beter helpen. Dat komt omdat we beter zien waar en waarom er iets misgaat in de app. Parkeer je nog niet met Flitsmeister? Maak dan snel een account aan in de app via Menu → Parkeren.

Een paar kleine bugfixes maakt deze update van Flitsmeister compleet, en dit is meteen onze laatste update van 2022. Bedankt dat we het afgelopen jaar weer met je mee mochten rijden. Namens het hele team van Flitsmeister wensen we je veel veilige kilometers toe in 2023! ❤

En o ja! Zelf meewerken aan de volgende versie van Flitsmeister? We hebben een vacature voor een Android-developer openstaan. Kom gerust een keer langs voor een kop koffie!

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.