Gepubliceerd in:

Flitsmeister is er ook voor zakelijke rijders

Flitsmeister is er ook voor zakelijke rijders

17 jul. 2023

Flitsmeister is de beste vriend van de automobilist. Of je nu dagelijks naar je werk rijdt, je kinderen naar school brengt of van klant naar klant crosst, wij rijden met je mee. Onderweg waarschuwen we je voor flitsers, ambulances en stilstaande voertuigen. Maar voor zakelijke gebruikers doen we meer! Lees verder en profiteer ook als ondernemer van Flitsmeister.


Zakelijk parkeren

Flitsmeister is de ideale parkeerapp voor ZZP-ers, freelancers en werknemers. Via de app parkeer je je auto in Nederland én België. Je betaalt per seconde en krijgt aan het einde van de maand de factuur voor je administratie en/of declaratie. Ook handig: als je regelmatig in verschillende auto’s rijdt, dan voeg je deze kentekens gratis toe aan je account. Bij andere parkeerapps kost dit vaak geld. Per parkeersessie switch je makkelijk tussen de kentekens. Alles om het zo makkelijk mogelijk te maken. 

Het enige wat je nodig hebt is een account en het aanmaken kost je twee minuten.

Ga naar parkeren


Ritregistratie: automatisch ritten bijhouden voor de Belastingdienst

Maak je zakelijke kilometers? Vergeet dure systemen of rondslingerende kladblaadjes in je auto. Zet ritregistratie aan in Flitsmeister en houdt automatisch al je ritten bij. Ritregistratie toont je complete route, van begin- tot eind. De app registreert het totaal aantal kilometers, eventuele omrijkilometers, je gemiddelde snelheid en laat zien of je flitsers bent gepasseerd. Je exporteert je ritten eenvoudig naar Excel of PDF voor je eigen administratie en de Belastingdienst. En dat allemaal in een app die je waarschijnlijk toch al gebruikt bij elke rit. ;-) Ritregistratie kost 4,99 per maand en je kunt het 7 dagen gratis proberen.

Ga naar Ritregistratie


Zakelijk geschenk en kerstpakketten

Onze tip voor een zakelijk cadeau of kerstpakket-cadeau: de Flitsmeister TWO. Met de TWO gaat Flitsmeister automatisch aan, krijg je meldingen op een haarscherp kleurendisplay, hoor je meldingen uit de speakers en beoordeel je deze met de twee knoppen. Veilig & makkelijk dus!

Je bestelt de TWO via de webshop, waar je ook zakelijke gegevens kunt invullen. Heb je meer dan 50 medewerkers? Bij meer dan 50 bestellingen maken we graag een speciaal aanbod. Mail ons op zakendoen@flitsmeister.nl

Check de TWO


Adverteren op locatie

Regionaal of lokaal adverteren kan uitdagend zijn. Wil je adverteren op een specifieke locatie of binnen een regio? Adverteer via Flitsmeister en stuur jouw doelgroep aan het einde van de rit een notificatie.

Adverteren via Flitsmeister


Zakelijk rijden: hier moet je als ZZP-er op letten

Wil je meer weten over zakelijke mobiliteit als ZZP-er? Check dan eens ZZPdaily.nl. Uitgebreide artikelen en checklists helpen je als ZZP-er verder met een auto van de zaak, kilometervergoeding en meer.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.