Gepubliceerd in:

Flitsmeister lanceert nieuw device voor in de auto: de Flitsmeister TWO

Flitsmeister lanceert nieuw device voor in de auto: de Flitsmeister TWO

1 dec. 2021

De bekende verkeersapp Flitsmeister lanceert de trotse opvolger van de Flitsmeister ONE, de Flitsmeister TWO. Na de lancering van de ONE kregen de makers veel positieve reacties en feedback om verbeteringen door te voeren. Dit heeft Flitsmeister allemaal verwerkt in de ontwikkeling van de Flitsmeister TWO.

Flitsmeister introduceert de FM TWO


Voordelen Flitsmeister TWO

De Flitsmeister TWO is een device die je op het dashboard van je auto plaatst. De TWO zorgt ervoor dat de Flitsmeister-app altijd aan gaat zodra je de auto in stapt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist, ook niet bij de kleine ritten. Ook is het een gave en luxe toevoeging voor in de auto.

Ten opzichte van de ONE is de TWO op een aantal onderdelen sterk verbeterd. Te beginnen met het display. De TWO heeft een haarscherp kleurendisplay waarop alle waarschuwingen en de maximumsnelheid getoond worden. Het is op een veilige manier direct zichtbaar wat je kan verwachten tijdens de rit. Verder kan je met de TWO gemakkelijk een gevaarlijke verkeerssituatie of een flitser melden, hetgeen wat de ONE niet mogelijk is.

Om de veiligheid van de gebruikers te verhogen heeft Flitsmeister ervoor gekozen om ook het melden van verkeerssituaties via de TWO mogelijk te maken. De telefoon hoef je niet meer aan te raken tijdens de rit. Hiernaast kan de TWO richting de toekomst nog verder worden uitgebreid zodat je bijvoorbeeld gemakkelijk een parkeeractie kan starten na de rit.

Flitsmeister TWO op het dashboard


Hoe werkt de TWO

De Flitsmeister TWO is te bevestigen op het dashboard van je auto met de bijgeleverde houder. Na het eenmalig koppelen met de app wordt Flitsmeister voortaan automatisch opgestart. Kom je in de buurt van een flitser of gevaarlijke situatie? Dan word je gewaarschuwd via het scherm en door middel van geluid. Met de knoppen beoordeel je veilig situaties op de weg, om je mede Flitsmeisters te helpen. Verder beschikt de TWO over een batterij die makkelijk is op te laden. Om de TWO te kunnen gebruiken is er een Flitsmeister PRO abonnement en een lader vereist.


Flitsmeister TWO bestellen

De Flitsmeister TWO is te bestellen op www.flitsmeister.nl/two voor een vanafprijs van 79,95 inclusief 1 jaar gratis PRO. Er is ook een optie mogelijk met een meerprijs en 2 jaar gratis PRO. Vanaf 1 december start de pre-order en 2 weken later zullen de eerste TWO’s op de deurmat vallen. Liever een Flitsmeister TWO op de mat dan een snelheidsboete ;-)

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.