Gepubliceerd in:

Flitsmeister voegt Formule 1-stem Olav Mol toe

Flitsmeister voegt Formule 1-stem Olav Mol toe

7 apr. 2021

Gebruikers van de bekende app Flitsmeister krijgen de mogelijkheid om de stem van Olav Mol te kiezen, oftewel de ludieke commentator van Formule 1. De navigatie-instructies en waarschuwingen van Flitsmeister worden met deze soundpack gesproken door de bekende commentator. Een toevoeging aan de app waardoor automobilisten met een lach achter het stuur zitten.

Olav Mol Flitsmeister


Soundpack Olav Mol

Wie kent het niet, de sfeer van Formule 1. Het seizoen is net begonnen en wereldwijd wordt het gevolgd. Zodra de stem van Olav Mol voorbijkomt op de Nederlandse televisie horen mensen gelijk om wat voor sport het gaat. Formule 1 heeft te maken met autorijden wat precies matcht met de doelgroep van Flitsmeister. Uit de aanvragen van de community van de populaire app bleek dat dit de perfecte stem is voor in de auto. Genoeg redenen om de keuze te bieden om de normale stem van Flitsmeister te veranderen naar de stem van Olav Mol.

’’Met mijn stem in de navigatie van Flitsmeister wordt het een soort boordradio, soms met ‘n knipoog. Écht iets voor de F1 liefhebber of als cadeautje voor iemand die je kent die dol is op het spelletje. Ik hoop bij te kunnen dragen aan veilige kilometers. We zijn los, we gaan! — Olav Mol, commentator van Formule 1.

‘’Er past geen betere stem bij lekker vlot doorrijden dan die van Olav. Zelf ben ik een echte F1 fan, maar met mij nog veel meer Flitsmeister gebruikers. Deze soundpack is dus een geweldige uitbreiding en maakt de app nog toffer’’ —Jorn de Vries van Flitsmeister


Inschakelen van de soundpack

Willen gebruikers graag de stem van Olav Mol horen in plaats van de normale stem? Dan is dit te vinden in de instellingen van de app via de banner van Olav. De soundpack kost eenmalig 4,49 en is makkelijk aan te schaffen via de App Store of Play Store. Ook is het mogelijk om de soundpack aan te schaffen via de website www.flitsmeister.nl/olavmol . Dit wordt gelijk gekoppeld met het account. De stem van Olav Mol draagt bij aan het nog harder groeien van de 1,9 miljoen gebruikers van Flitsmeister. We zijn los, we gaan!

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.