Gepubliceerd in:

Flitsmeister voegt stem van Brabo toe voor navigatie-instructies en meldingen

Flitsmeister voegt stem van Brabo toe voor navigatie-instructies en meldingen

17 aug. 2020

Flitsmeister Brabo

Gebruikers van de bekende app Flitsmeister krijgen de mogelijkheid om de stem van Steven Brunswijk, oftewel Brabo, te kiezen. De navigatie-instructies en waarschuwingen van Flitsmeister worden gesproken door de cabaretier. Een toevoeging aan de app waardoor automobilisten met een lach achter het stuur zitten.


Soundpack Brabo

De keuze om Brabo toe te voegen in de app heeft meerdere redenen. Na het toevoegen van de soundpack van Jebroer in Flitsmeister was er vraag naar andere soundpacks. De stem van Brabo is hier regelmatig naar voren gekomen. Daarnaast is de match ook ontstaan door het ludieke karakter van Brabo en de tone-of-voice van de app Flitsmeister. Steven Brunswijk is bekend om zijn grappige video’s en Brabantse accent wat ontzettend veel kijkers trekt. Daarnaast past zijn imago perfect bij Flitsmeister en niet te vergeten: Steven houdt ook van lekker doorrijden. ;-)

Zodra ik de auto instap doe ik drie dingen voordat ik ga rijden: gordel om, Flitsmeister openen en navigatie aanzetten. Toen ik hoorde dat er een mogelijkheid was tot een samenwerking met Flitsmeister was ik gelijk enthousiast. Ik denk dat ik met mijn Brabantse tongval een autorit behoorlijk gezellig kan maken.” — Steven Brunswijk, Brabo

‘’Met de introductie van de Jebroer soundpack merkten we dat het gebruikers het erg kunnen waarderen om de navigatie-instructies en waarschuwingen met een goede dosis humor te ontvangen. Met de Brabo Soundpack geven we hier een vervolg op. Dit past natuurlijk perfect bij ons doel om autorijden leuk te maken!’’ — Jorn de Vries van Flitsmeister


Inschakelen van de soundpack

Willen gebruikers graag de stem van Brabo horen in plaats van de normale stem? Dan gaan zij naar de instellingen in de app en klikken zij op de banner van Brabo. De soundpack kost 4,49 en is makkelijk aan te schaffen via de App Store of Play Store. Ook is het mogelijk om de soundpack aan te schaffen via de website www.flitsmeister.nl/brabo. Dit wordt gelijk gekoppeld met het account. De stem van Brabo draagt bij aan het nog harder groeien van de 1,8 miljoen gebruikers van Flitsmeister. We komen eraan! Linkerbaan!

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.