Gepubliceerd in:

Even kort parkeren? Zet de parkeerpop neer

Even kort parkeren? Zet de parkeerpop neer

29 mrt. 2023

Heb je wel eens gehaast je auto geparkeerd om even iets af te geven? Of even snel rennen naar de supermarkt en je hebt geen zin om daarvoor een parkeersessie te starten? Waarschijnlijk zijn dit twee situaties die je goed herkent. Gelukkig biedt de FM-parkeerpop achter het stuur de uitkomst. Hiermee voorkom je parkeerboetes en kan je lekker gratis staan zonder zorgen.


Waarom een parkeerpop?

Maar hoe is het idee van de Parkeerpop eigenlijk ontstaan? Het begon allemaal met klachten over parkeerboetes. Veel mensen hebben geen zin om te betalen voor slechts vijf minuten parkeren en parkeren daarom hun auto zonder te betalen. Uiteindelijk heeft dit een tragisch vervolg: een parkeerboete!

Het doel van Flitsmeister is om het voor automobilisten makkelijker en efficiënter te maken voor, tijdens en na de rit. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de FM Parkeerpop te lanceren. Makkelijk binnen enkele seconden op te blazen, om vervolgens achter het stuur te zetten. De pop is levensecht, zodat de parkeerwachters niet zien dat het een pop is.


De voordelen van de FM Parkeerpop

Naast de eerder genoemde voordelen, heeft de parkeerpop nog een aantal handige functies:

  • Makkelijk te verbergen in dashboardkastje, zodat je hem altijd bij de hand hebt als je hem nodig hebt.

  • Inclusief compressor die je via de sigarettenaansteker van je auto kunt gebruiken om de pop snel en gemakkelijk op te blazen.

  • Verkrijgbaar in man- en vrouwelijke varianten, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jou en je auto past.

  • Beschikbaar in verschillende kleuren zodat het past bij je interieur.

  • Gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat.

Kortom, de parkeerpop is een onmisbaar accessoire voor iedere automobilist die houdt van comfort en gemak. Pre-order de FM Parkeerpop nu via deze link en wees er als eerste bij. Je ontvangt binnen enkele dagen een e-mail met meer informatie.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.