Gepubliceerd in:

Nieuw in PRO: live activities!

Nieuw in PRO: live activities!

26 feb. 2024

Navigeer je met Flitsmeister, dan krijg je de instructies nu ook op je toegangsscherm en in het ‘Dynamic Island’ (vanaf iOS 16.2 en hoger). Navigeer je nog niet? Try it out! Probeer navigatie als Live Activity met PRO via flitsmeister.nl/pro en ervaar het zelf! Je krijgt een proefperiode van 30 dagen gratis.Wat is Live Activity?

Vanaf de nieuwste versie is het mogelijk om de navigatie-instructies altijd te zien, ook via het toegangsscherm als je met Flitsmeister op de achtergrond rijdt. Zo is het nog makkelijker om te zien waar je naartoe moet. Ook is het mogelijk om deze instructies te tonen via de Dynamic Island-optie.Dynamic island


Goed nieuws voor de bezitters van iPhone 14 en nieuwer: gebruikers met de nieuwste modellen krijgen ook de mogelijkheid om navigatie te zien via de Dynamic Island-optie.


Lancering


Het afgelopen jaar introduceerde Apple de Live activiteiten-functie, ook wel live activities. Dit zijn meldingen die op het toegangsscherm van de iPhone blijven staan die nuttige informatie geven. Flitsmeister plukt de vruchten van deze mogelijkheid en voegt de navigatie-intructies toe op het toegangsscherm.

Uitbreiding


Uiteindelijk willen we meerdere functies toevoegen als Live activity namelijk parkeersessie starten en stoppen, waarschuwingen van flitsers en meer. Met de mogelijkheid om de navigatie-instructies op zowel je toegangsscherm als Dynamic Island te zien, maken we het voor jou nog makkelijker om te zien waar je heen moet.


Hoe activeer je live activity?


  • Je hebt minimaal iOS 16.2 nodig

  • Live activities valt onder Flitsmeister PRO dus is het van belang dat PRO geactiveerd staat op het account. Ga daarvoor naar www.flitsmeister.nl/pro

  • Log in met dit e-mailadres in de app en ga naar jouw profiel linksboven

  • Ga naar Flitsmeister PRO en activeer hier 'Live Activity'
DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.