Gepubliceerd in:

Vanaf nu betaald parkeren met de app Flitsmeister 🎉

Vanaf nu betaald parkeren met de app Flitsmeister 🎉

15 apr. 2019

De populaire verkeersapplicatie Flitsmeister maakt het vanaf nu mogelijk om in heel Nederland en ook in België te betalen voor mobiel parkeren op straat.


Oplossing

Flitsmeister speelt handig in op de behoefte van gebruikers door hen proactief te informeren om een parkeersessie te starten. Bij het wegrijden detecteert de app dat de gebruiker weer onderweg is en ook dan wordt zij geïnformeerd dat de parkeeractie gestopt moet worden. Zo betaalt de gebruiker nooit te veel. In de toekomst zal Flitsmeister het stoppen van een parkeeractie zelfs automatisch doen.


Anders dan de gevestigde orde

Flitsmeister staat onderweg altijd aan, waardoor het vervolgens makkelijk is om direct in de app een parkeeractie te starten. De gebruiker hoeft dus geen aparte app meer te gebruiken. Via het menu in de app van Flitsmeister is het mogelijk om kosteloos te registreren. In de app kan de gebruiker de parkeerhistorie inzien en gratis kentekens toevoegen of verwijderen.


Sterke positie van Flitsmeister

De app wordt voornamelijk gebruikt om goed geïnformeerd op weg te gaan. Flitsmeister heeft momenteel een community van meer dan 1,5 miljoen actieve gebruikers. Het doel is om al deze 1,5 miljoen gebruikers zo snel mogelijk gebruik te laten gaan maken van onze parkeerdienst. Iedereen die Flitsmeister gebruikt profiteert dan van een alles-in-één oplossing voor automobilisten.


Quote

‘’Met Flitsmeister willen we voor, tijdens en na de rit relevant zijn voor onze gebruikers. Vooraf en tijdens de rit zijn we erg relevant, maar de echte relevantie aan het einde van de rit ontbrak nog. Nu we gebruikers de mogelijkheid bieden om na de rit te betalen voor het parkeren geven we hier een gave en passende invulling aan. Gebruikers moeten de transactie bij het starten van de volgende rit ook weer stoppen, dus dat maakt de cirkel echt rond. Dat we hiermee de gevestigde orde ook uit kunnen dagen maakt het extra leuk’’ aldus Jorn de Vries, Managing Meister van Flitsmeister.

Flitsmeister parkeren

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.