Gepubliceerd in:

We nemen afscheid van de Flitsmeister TWO

We nemen afscheid van de Flitsmeister TWO

9 jul. 2024

We stoppen met de verkoop van de Flitsmeister TWO. Met de komst van de Flitsmeister DASH en de hoge waardering voor de Flitsmeister ONE, is het tijd om de TWO naar het autokerkhof te dragen. Heb je de TWO? Dan blijft deze uiteraard werken zoals je gewend bent.

We introduceerden de Flitsmeister TWO in 2021 en sindsdien rijden duizenden weggebruikers met het herkenbare device rond. Het liefst zien zij natuurlijk de groene smiley, want dat betekent doorrijden. Toch een flitser, obstakel of file in de buurt? Dan geeft de TWO de meldingen van Flitsmeister zoals we dit doen vanuit de app.


Met de komst van de Flitsmeister DASH en de hoge waardering voor de Flitsmeister ONE, is het tijd om de TWO naar het autokerkhof te dragen.


Geen PRO meer nodig

Heb je nu een TWO? Dan blijft die gewoon werken. Goed om te weten: vanaf versie 12.0 van Flitsmeister is een PRO abonnement niet meer nodig voor het gebruiken van de TWO. Uiteraard biedt PRO je wel veel voordelen, zoals het vinden van goedkope tankstations, een upgrade van de navigatie en geen reclames als je toch een keer de app gebruikt.


Toch nog een Flitsmeister TWO aanschaffen?

Wil je nog een TWO op de kop tikken? Mogelijk is deze nog verkrijgbaar via Bol of Amazon. Uiteraard kun je ook altijd even op Marktplaats kijken.

Bekijk de TWO op Bol

Bekijk de TWO op Amazon

Zoek de TWO op Marktplaats


Heb je vragen over de TWO? Onze support meisters staan voor je klaar. Check voor je contact opneemt altijd eerst de veelgestelde vragen over de TWO.


Of ga voor de ONE of DASH

Maar er is meer! Zoals de Flitsmeister ONE. Met de ONE start Flitsmeister automatisch zodra je gaat rijden en licht- en geluidsignalen waarschuwen je voor flitsers, stilstaande voertuigen en meer.

Of pak écht uit en kies de Flitsmeister DASH. Dat is Flitsmeister aan, zonder telefoon. Op het ronde scherm zie je precies wat je onderweg tegen gaat komen. Met de ingebouwde internetverbinding ben je altijd up to date. Een echte upgrade voor je dashboard dus.


TWO-rijders, bedankt voor jullie support! 💪🏻

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.