Features

Alles in één app

Ritregistratie met Flitsmeister, alles in jouw favoriete app.

Sla je ritten automatisch op

Sla je ritten
automatisch op

Je ritten worden automatisch toegevoegd aan je overzicht. Voor zakelijk gebruik geef je per rit aan of deze privé of zakelijk was en houd je je omrijkilometers bij.

Kijk of je geflitst bent

Kijk of je geflitst bent

Vind gemakkelijk terug welke flitsers, flitspalen en trajectcontroles je bent gepasseerd. En natuurlijk niet onbelangrijk: hoe hard je daar toen reed. 😉

Gratis kentekens

Download je overzicht

Het overzicht van je ritten exporteer je naar jouw persoonlijke kilometeroverzicht. Makkelijk als ritregistratie voor de belastingdienst of het declareren van je kilometers.

Privacy

Jouw data veilig opgeslagen

Jouw ritgegevens worden centraal opgeslagen met een sterke beveiliging. Zo blijf jij bij je gegevens kunnen, ook als je een keer wisselt van toestel. 💪

Meer informatie
Jouw data veilig opgeslagen
Details

Alle ritinformatie in één overzicht

Ritregistratie met Flitsmeister heb je al voor 4,49 per maand en is maandelijks opzegbaar. Probeer het eens uit!

Activeer nu
Ritregistratie activeren Ritregistratie activeren Ritregistratie activeren
Ritregistratie activeren
Exporteren

Exporteer je ritten in een handomdraai

Automatisch

Ritten worden automatisch opgeslagen en zijn makkelijk te beheren

Ritregistratie activeren
Ritregistratie activeren
Handmatig

Handmatig ritten toevoegen en kilometerstanden bijwerken

What the FAQ

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk dat je een Flitsmeister-account hebt voordat een abonnement van ritregistratie afsluit. Daarna ga je naar het menu linksboven in de app en tik je op ‘ritregistratie’. Vervolgens voeg je jouw kenteken toe. Dit wordt gebruikt om de juiste voertuiggegevens in te vullen. Daarnaast ook de kilometerstand om de kilometers automatisch door te berekenen per rit.

Bij deze feature hanteert Flitsmeister alle benodigde privacy maatregelen. De ritgegevens worden centraal opgeslagen met een sterke beveiliging. Op deze manier blijven de gegevens veilig bewaard. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie hierover.

Ja, ritregistratie kan je maandelijks opzeggen. Jouw gegevens blijven dan twee maanden staan zodat je het eventueel nog kan exporteren. Let op: daarna worden de gegevens vernietigd en is dit niet meer terug te vinden in je profiel.

Dit kan heel simpel via het kopje bij de ritregistratie-schermen. Je kan de type ritten (zakelijk en prive) aanvinken en een begin- + einddatum invoeren. Liever een .CSV of .PDF bestand ipv een Excel? Ook dat kan je aangeven. Zodra jouw voorkeuren zijn opgeslagen kan je met 1 tik op de knop de ritten exporteren en vervolgens declareren. Klaar-is-kees!

Abonneer nu

Voordelige automatisch ritregistratie

Ritregistratie met Flitsmeister heb je al voor 4,49 euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Probeer het eens uit!

Activeer nu voor 4,49
per maand en maandelijks opzegbaar