Features

Alles in één app

Ritregistratie met Flitsmeister, alles in jouw favoriete app.

Sla je ritten automatisch op

Sla je ritten
automatisch op

Je ritten worden automatisch toegevoegd aan je overzicht. Voor zakelijk gebruik geef je per rit aan of deze privé of zakelijk was en houd je je omrijkilometers bij.

Kijk of je geflitst bent

Kijk of je geflitst bent

Vind gemakkelijk terug welke flitsers, flitspalen en trajectcontroles je bent gepasseerd. En natuurlijk niet onbelangrijk: hoe hard je daar toen reed. 😉

Gratis kentekens

Download je overzicht

Het overzicht van je ritten exporteer je naar jouw persoonlijke kilometeroverzicht. Makkelijk als ritregistratie voor de belastingdienst of het declareren van je kilometers.

Privacy

Jouw data veilig opgeslagen

Jouw ritgegevens worden centraal opgeslagen met een sterke beveiliging. Zo blijf jij bij je gegevens kunnen, ook als je een keer wisselt van toestel. 💪

Meer informatie
Jouw data veilig opgeslagen
Abonnement

Voordelige automatische ritregistratie

Ritregistratie met Flitsmeister heb je al voor 4,49 per maand.
Betalen gaat makkelijk en veilig via de App Store of Google Play, en is maandelijks opzegbaar. Probeer het eens uit!

Activeren

Ritregistratie activeren

Ritregistratie activeer je gemakkelijk via de Flitsmeister app. Dit doe je als volgt:

  1. Open de Flitsmeister app *
  2. Ga naar het menu, links bovenin Icon Flitsmeister menu
  3. Tik op “Ritregistratie”
  4. Volg de stappen
* Zorg dat je de laatste update van de app hebt
Ritregistratie activeren
What the FAQ

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk dat je een Flitsmeister-account hebt voordat een abonnement van ritregistratie afsluit. Daarna ga je naar het menu linksboven in de app en tik je op ‘ritregistratie’. Vervolgens voeg je jouw kenteken toe. Dit wordt gebruikt om de juiste voertuiggegevens in te vullen. Daarnaast ook de kilometerstand om de kilometers automatisch door te berekenen per rit.

Bij deze feature hanteert Flitsmeister alle benodigde privacy maatregelen. De ritgegevens worden centraal opgeslagen met een sterke beveiliging. Op deze manier blijven de gegevens veilig bewaard. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie hierover.

Ja, ritregistratie kan je maandelijks opzeggen. Jouw gegevens blijven dan twee maanden staan zodat je het eventueel nog kan exporteren. Let op: daarna worden de gegevens vernietigd en is dit niet meer terug te vinden in je profiel.

Dit kan heel simpel via het kopje bij de ritregistratie-schermen. Je kan de type ritten (zakelijk en prive) aanvinken en een begin- + einddatum invoeren. Liever een .CSV of .PDF bestand ipv een Excel? Ook dat kan je aangeven. Zodra jouw voorkeuren zijn opgeslagen kan je met 1 tik op de knop de ritten exporteren en vervolgens declareren. Klaar-is-kees!

Download gratis

Ritregistratie met Flitsmeister

Heb je nog geen Flitsmeister op je telefoon?
Download de app gratis en activeer Ritregistratie 💪