Radio 538

Radio 538 is het grooste radiostation van Nederland en daarnaast het eerste radiostation dat gebruikt maakt van zowel de flits-als file-informatie van Flitsmeister. Door deze samenwerking kan 538 haar luisteraars altijd op de hoogte houden van de beste verkeersinformatie.

SLAM!

SLAM! richt zich op de jongvolwassenen tussen 16 en 24 jaar, zo kunnen wij mensen de luisteraars op jonge leeftijd al kennis laten maken met Flitsmeister. Het radiostation maakt gebruikt van zowel onze flits-als file-informatie.

Appjection

Door onze samenwerking met Appjection kunnen PRO gebruikers gratis en geautomatiseerd bezwaar maken tegen eventueel onterechte boetes die ze ontvangen.

BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is dé nieuwszender die luisteraars op een prettige en prikkelende manier op de hoogte houdt van het nieuws en dat voorziet van achtergronden. Zij waren dan ook het eerste radiostation dat alle flitsers van Flitsmeister kenbaar maakt via de Ether.

Q-Music

Q-Music is een van de grootste radiostations van Nederland en heeft veel aandacht voor de verkeersinformatie. Mede daarom maakt Q-Music gebruik van de flitsinformatie afkomstig van Flitsmeister.

TOPRadio

TOPradio is het eerste radiostation in België dat de samenwerking met Flitsmeister aan gaat. Flitsmeister zal voor TOPradio als bron fungeren voor de verkeersinformatie. Het gaat hierbij om zowel file- als flits-informatie.

RADIONL

RADIONL is een van de grootste radiozenders die zich puur richt op Nederlandse muziek. Naast die focus op Nederlandse muziek, hebben ze ook een belangrijke focus op het Nederlandse verkeer. Hiermee is de samenwerking ontstaan met Flitsmeister doordat wij flits- en file-informatie aanleveren.

Traffic Radio

Traffic Radio is een internet radiostation dat zich volledig richt op de automobilist. Zij willen ten alle tijden de beste informatie aan haar luisteraars kunnen geven, daarom maken zij gebruik van de Flitsmeister flitsinformatie.

Be-Mobile

Be-Mobile zal als partner een belangrijke rol spelen in de internationalisatie van Flitsmeister. Het integreren van Flitsmeister in verschillende auto’s en systemen zal ook worden ondersteund door Be-Mobile.

ANWB

De ANWB is een van de grootste partijen in Nederland die er is om de belangen van de automobilisten te behartigen. Met Flitsmeister werken wij ook samen met de ANWB. Wij leveren flitsinformatie die zij gebruiken in de ANWB onderweg app en voorlezen voor BNR Nieuwsradio.

Talpa Network

Talpa Network is de mediapartner van Flitsmeister. Zij hebben het exploitatierecht op onze advertentieruimte. Dat houdt in dat zij verantwoordelijk zijn voor advertentiesamenwerkingen. Heb je interesse in adverteren? Stuur dan een mailtje naar zakendoenmet@flitsmeister.nl en wij zorgen dat het team van Talpa contact met je opneemt.

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is de grootste wegbeheerder van Nederland. Zij zijn verantwoordelijk voor alles wat er gebeurd op alle A wegen en enkele N wegen. Om ervoor te zorgen dat het verkeer zich snel en vloeiend kan verplaatsen over deze wegen wordt door Rijkswaterstaat vaak de samenwerking gezocht met Flitsmeister. Zo kunnen wij onze gebruikers altijd op tijd waarschuwen.

4411

4411 is de grootste partij van Belgie als het gaat om mobiel parkeren. Daarnaast is 4411 ook een zusterbedrijf van Flitsmeister. Samen met 4411 hebben we de betaald parkeren oplossing voor Nederland opgezet en proberen we daar de markt mee te veroveren.

NRJ

NRJ is een van radio partners in Belgie. Deze toffe zender is actief in Wallonië en Vlaanderen en gebruikt onze verkeersinformatie. Ook zij noemen bij ieder bulletin de naam van Flitsmeister.

Nostalgie

Nostalgie is een grote Belgische radiopartner. Deze zender is actief in Vlaanden en Wallonië. Het volwassen publiek wat ze bedienen dragen zij ook bij aan de verdere groei van Flitsmeister in Belgie.

4EVER49 Radio

4EVER49 Radio is een van onze Belgische radiopartners.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.

DOWNLOAD GRATIS

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.