Radio 538

538
Radio 538 is het grooste radiostation van Nederland en daarnaast het eerste radiostation dat gebruikt maakt van zowel de flits-als file-informatie van Flitsmeister. Door deze samenwerking kan 538 haar luisteraars altijd op de hoogte houden van de beste verkeersinformatie.

Bezoek de website van 538

SLAM!

SLAM!
SLAM! richt zich op de jongvolwassenen tussen 16 en 24 jaar, zo kunnen wij mensen de luisteraars op jonge leeftijd al kennis laten maken met Flitsmeister. Het radiostation maakt gebruikt van zowel onze flits-als file-informatie.

Bezoek de website van SLAM!

BNR Nieuwsradio

BNR
BNR Nieuwsradio is dé nieuwszender die luisteraars op een prettige en prikkelende manier op de hoogte houdt van het nieuws en dat voorziet van achtergronden. Zij waren dan ook het eerste radiostation dat alle flitsers van Flitsmeister kenbaar maakt via de Ether.

Bezoek de website van BNR Nieuwsradio

Q-Music

Q-Music
Q-Music is een van de grootste radiostations van Nederland en heeft veel aandacht voor de verkeersinformatie. Mede daarom maakt Q-Music gebruik van de flitsinformatie afkomstig van Flitsmeister.

Bezoek de website van Q-Music

TOPRadio

TOPRadio
TOPradio is het eerste radiostation in België dat de samenwerking met Flitsmeister aan gaat. Flitsmeister zal voor TOPradio als bron fungeren voor de verkeersinformatie. Het gaat hierbij om zowel file- als flits-informatie.

Bezoek de website van TOPRadio

RADIONL

RADIONL
RADIONL is een van de grootste radiozenders die zich puur richt op Nederlandse muziek. Naast die focus op Nederlandse muziek, hebben ze ook een belangrijke focus op het Nederlandse verkeer. Hiermee is de samenwerking ontstaan met Flitsmeister doordat wij flits- en file-informatie aanleveren.

Bezoek de website van RADIO

Traffic Radio

Traffic Radio
Traffic Radio is een internet radiostation dat zich volledig richt op de automobilist. Zij willen ten alle tijden de beste informatie aan haar luisteraars kunnen geven, daarom maken zij gebruik van de Flitsmeister flitsinformatie.

Bezoek de website van Traffic Radio

Be-Mobile

BeMobile Flow en Traffic Data
Be-Mobile zal als partner een belangrijke rol spelen in de internationalisatie van Flitsmeister. Het integreren van Flitsmeister in verschillende auto’s en systemen zal ook worden ondersteund door Be-Mobile.

Bezoek de website van Be-Mobile

Autoblog

Autoblog
Autoblog.nl is de grootste Nederlandse nieuwssite op het gebied van auto’s, met dagelijks autonieuws uit zowel binnen- als buitenland. Als onafhankelijke site bieden zij up-to-date nieuws over alles wat maar enigszins met auto’s te maken heeft. En onze flits-informatie staat ook op hun site.

Bezoek de website van Autoblog

ANWB

ANWB
De ANWB is een van de grootste partijen in Nederland die er is om de belangen van de automobilisten te behartigen. Met Flitsmeister werken wij ook samen met de ANWB. Wij leveren flitsinformatie die zij gebruiken in de ANWB onderweg app en voorlezen voor BNR Nieuwsradio.

Bezoek de website van de ANWB

Talpa Network

Talpa
Talpa Network is de mediapartner van Flitsmeister. Zij hebben het exploitatierecht op onze advertentieruimte. Dat houdt in dat zij verantwoordelijk zijn voor advertentiesamenwerkingen. Heb je interesse in adverteren? Stuur dan een mailtje naar zakendoenmet@flitsmeister.nl en wij zorgen dat het team van Talpa contact met je opneemt.

Bezoek de website van Talpa

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat is de grootste wegbeheerder van Nederland. Zij zijn verantwoordelijk voor alles wat er gebeurd op alle A wegen en enkele N wegen. Om ervoor te zorgen dat het verkeer zich snel en vloeiend kan verplaatsen over deze wegen wordt door Rijkswaterstaat vaak de samenwerking gezocht met Flitsmeister. Zo kunnen wij onze gebruikers altijd op tijd waarschuwen.

Bezoek de website van Rijkswaterstaat

4411

4411
4411 is de grootste partij van Belgie als het gaat om mobiel parkeren. Daarnaast is 4411 ook een zusterbedrijf van Flitsmeister. Samen met 4411 hebben we de betaald parkeren oplossing voor Nederland opgezet en proberen we daar de markt mee te veroveren.

Bezoek de website van 4411

NRJ

NRJ
NRJ is een van radio partners in Belgie. Deze toffe zender is actief in Wallonië en Vlaanderen en gebruikt onze verkeersinformatie. Ook zij noemen bij ieder bulletin de naam van Flitsmeister.

Bezoek de website van NRJ

Nostalgie

Nostalgie
Nostalgie is een grote Belgische radiopartner. Deze zender is actief in Vlaanden en Wallonië. Het volwassen publiek wat ze bedienen dragen zij ook bij aan de verdere groei van Flitsmeister in Belgie.

Bezoek de website van Nostalgie

Ook samenwerken?

Stuur een mail naar zakendoenmet@flitsmeister.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om tot iets moois te komen. Hoppa!
Download gratis

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.