538

Radio 538

Radio 538 is het grooste radiostation van Nederland en daarnaast het eerste radiostation dat gebruikt maakt van zowel de flits-als file-informatie van Flitsmeister. Door deze samenwerking kan 538 haar luisteraars altijd op de hoogte houden van de beste verkeersinformatie.

Bezoek de website van 538
SLAM!

SLAM!

SLAM! richt zich op de jongvolwassenen tussen 16 en 24 jaar, zo kunnen wij mensen de luisteraars op jonge leeftijd al kennis laten maken met Flitsmeister. Het radiostation maakt gebruikt van zowel onze flits-als file-informatie.

Bezoek de website van SLAM!
BNR

BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is dé nieuwszender die luisteraars op een prettige en prikkelende manier op de hoogte houdt van het nieuws en dat voorziet van achtergronden. Zij waren dan ook het eerste radiostation dat alle flitsers van Flitsmeister kenbaar maakt via de Ether.

Bezoek de website van BNR Nieuwsradio
Q-Music

Q-Music

Q-Music is een van de grootste radiostations van Nederland en heeft veel aandacht voor de verkeersinformatie. Mede daarom maakt Q-Music gebruik van de flitsinformatie afkomstig van Flitsmeister.

Bezoek de website van Q-Music
TOPRadio

TOPRadio

TOPradio is het eerste radiostation in België dat de samenwerking met Flitsmeister aan gaat. Flitsmeister zal voor TOPradio als bron fungeren voor de verkeersinformatie. Het gaat hierbij om zowel file- als flits-informatie.

Bezoek de website van TOPRadio
RADIONL

RADIONL

RADIONL is een van de grootste radiozenders die zich puur richt op Nederlandse muziek. Naast die focus op Nederlandse muziek, hebben ze ook een belangrijke focus op het Nederlandse verkeer. Hiermee is de samenwerking ontstaan met Flitsmeister doordat wij flits- en file-informatie aanleveren.

Bezoek de website van RADIO
Traffic Radio

Traffic Radio

Traffic Radio is een internet radiostation dat zich volledig richt op de automobilist. Zij willen ten alle tijden de beste informatie aan haar luisteraars kunnen geven, daarom maken zij gebruik van de Flitsmeister flitsinformatie.

Bezoek de website van Traffic Radio
BeMobile Flow en Traffic Data

Be-Mobile

Be-Mobile zal als partner een belangrijke rol spelen in de internationalisatie van Flitsmeister. Het integreren van Flitsmeister in verschillende auto’s en systemen zal ook worden ondersteund door Be-Mobile.

Bezoek de website van Be-Mobile
Autoblog

Autoblog

Autoblog.nl is de grootste Nederlandse nieuwssite op het gebied van auto’s, met dagelijks autonieuws uit zowel binnen- als buitenland. Als onafhankelijke site bieden zij up-to-date nieuws over alles wat maar enigszins met auto’s te maken heeft. En onze flits-informatie staat ook op hun site.

Bezoek de website van Autoblog
ANWB

ANWB

De ANWB is een van de grootste partijen in Nederland die er is om de belangen van de automobilisten te behartigen. Met Flitsmeister werken wij ook samen met de ANWB. Wij leveren flitsinformatie die zij gebruiken in de ANWB onderweg app en voorlezen voor BNR Nieuwsradio.

Bezoek de website van de ANWB
Flister

Flister

Flister is een organisatie die als doel heeft om verkeersdeelnemers te waarschuwen voor naderende hulpdienst voertuigen. Het systeem van Flister heet Sireneradar en is aangesloten op Flitsmeister. Dankzij deze samenwerking worden de Flitsmeister gebruikers gewaarschuwd voor naderende hulpdienst voertuigen.

Bezoek de website van Flister
Talpa

Talpa Network

Talpa is de mediapartner van Flitsmeister.

Bezoek de website van Talpa
Allsecur

Allsecur

Allsecur is een 100% autoverzekeraar en biedt een kwalitatief verzekeringsproduct tegen een scherpe premie. De verzekering is zelf (online) te regelen en af te sluiten. Allsecur is een dochtermaatschappij van Allianz Group. Flitsmeister maakt voor haar nieuwe pechhulp feature gebruik van Allsecur Pechhulp on demand.

Bezoek de website van Allsecur

Ook samenwerken?

Stuur een mail naar zakendoenmet@flitsmeister.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om tot iets moois te komen. Hoppa!
Download gratis

Real-time verkeersinformatie van flitser tot file

Download onze gratis app en help jezelf en anderen bij het veiliger, gemakkelijker en voordeliger maken van het rijden op de weg.